AUTO HUREN

Wil je graag een klasse auto huren tegen een goedkoop tarief? Dan ben je bij Piet Vogelaar Business rent autoverhuur in Goes (Zeeland) aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een kleine economische auto, een auto voor de hele familie of een luxe auto; wij beschikken over een uitgebreide huurvloot. Onze nette en betrouwbare huurauto’s brengen jou van A naar B! Voordelig en eenvoudig een auto huren doe je bij autoverhuur Business-Rent in Goes.

MAATWERK IN AUTOVERHUUR

Een auto huren bij Business-Rent betekent dat je altijd een huurauto vind die bij je past. Wij bieden heldere huurvoorwaarden en alle auto’s zijn technisch perfect in orde. Bovendien bieden we bij elke huurservice een arsenaal aan extra opties, zodat jij van alle gemakken voorzien bent.

Wat dacht je van een kinderstoeltje of een modern navigatiesysteem? Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder met een advies op maat. Wij streven ernaar om je van een voertuig te voorzien dat perfect bij jou past.

AUTO HUREN IN ZEELAND

Woon je in de provincie Zeeland? Dat komt goed uit! Een auto huren kan bij jou in de buurt. Business-Rent is gevestigd in Goes en biedt complete service in autoverhuur. Bij ons kun je in diverse prijsklassen een uitstekende huurauto meekrijgen voor korte tijd of langere tijd. Wat je wensen ook zijn, wie bij Business-Rent een auto huurt gaat altijd veilig de weg op tegen een gegarandeerd goedkoop tarief. Ontdek alle mogelijkheden  en bel ons op: 0113-220211 of komt direct langs, de koffie staat klaar!

Heb je een auto voor meerdere personen nodig? Bij ons kun je ook goedkoop een personenbus huren.

Tel:
0113-220211

Livingstoneweg 44
4462 GL Goes

© Copyright 2016 Piet Vogelaar Business Rent | Disclaimer | BOVAG Verhuurvoorwaarden