Warning: Use of undefined constant ‘nl_NL’ - assumed '‘nl_NL’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/pietvogelaarnl/www/wp-config.php on line 39
Rolstoelbus Zeeland | Hoogwaardig en snel rolstoelvervoer

Een rolstoelbus huren

Heeft u een rolstoelbus in Zeeland nodig, als zorginstelling of particulier zijnde? Bij Piet Vogelaar Business-Rent in Goes huurt u de Mercedes Sprinter of Volkswagen Crafter personenbus. Deze rolstoelbus is van alle gemakken én een handmatige laadlift voorzien. Zo kunnen rolstoelgebruikers in alle comfort en luxe van A naar B worden gereden! Wie bij Business-Rent huurt, profiteert van hoogwaardig vervoer, van uitstekende service én van aantrekkelijke tarieven en voorwaarden.

Rolstoelbusverhuur voor zorginstellingen

Een bezoek aan een medisch specialist, uitstapjes, vervoer van en naar de instelling… Er zijn talloze redenen waarom u als zorginstelling een rolstoelbus nodig zou hebben. Een eigen voertuig is gemakkelijk, maar wanneer u niet op regelmatige basis een bus nodig heeft is huren een stuk voordeliger dan kopen. Business-Rent helpt u snel aan een rolstoelbus, die goed onderhouden, schoon en duurzaam is met een lage kilometerstand en dus prettig om in te rijden. Dankzij de omvang van de huurvloot hebben wij nagenoeg altijd wel een voertuig voor u staan. Bovendien kijken onze medewerkers graag met u naar een passende oplossing. Zo bent u altijd goed op weg!

Rolstoelautoverhuur voor particulieren

Niet alleen zorginstellingen kunnen behoefte hebben aan rolstoelvervoer. Staat er bijvoorbeeld een bijeenkomst zoals een bruiloft, familiedag of gezellig feestje op de planning en zijn hier rolstoelgebruikers bij aanwezig? Ook dan biedt een rolstoelbus huren uitkomst. Het juiste vervoersmiddel is essentieel om iedereen comfortabel op de bestemming te krijgen. Met de rolstoelbus van Piet Vogelaar Business-Rent in Goes weet u zeker dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Maar ook wanneer u voor een dagje uit of simpelweg een reis van en naar de stad een rolstoelauto nodig heeft, zijn wij uw aangewezen adres.

Ontdek alle mogelijkheden voor rolstoelvervoerverhuur in Zeeland door contact op te nemen met Piet Vogelaar Business-Rent uit Goes. Dat kan via tel. 0113-220211, het online formulier of simpelweg aan de balie. Onze medewerkers helpen u met alle genoegen verder.

Klik hier om te reserveren

© Copyright 2020 Piet Vogelaar Business Rent | Disclaimer | BOVAG Verhuurvoorwaarden