Vrachtwagenverhuur

Huur een vrachtwagen bij Piet Vogelaar Business-Rent in Goes en u rijdt rond in één van onze Mercedes Atego’s! Deze beide automaten zijn voorzien van alle mogelijke opties en een gecertificeerde laadlift. Ook hebben wij een koelvrachtwagen met vriesopbouw in ons wagenpark. Hiermee wordt uw transportklus klaren een fluitje van een cent. Deze specifieke vrachtwagens vindt u niet zomaar ergens, dus wees op tijd en  reserveer snel bij het vrachtwagenverhuur in Zeeland van Business-Rent!

De juiste vrachtwagen huren

Verhuur van vrachtwagens bestaat in allerlei soorten en maten. Hoe weet u nu precies welke wagen voor uw klus de beste keuze is? Het zou zonde zijn als u te veel betaalt voor ruimte die u uiteindelijk toch niet gebruikt. Anderzijds is het ook niet fijn wanneer blijkt dat u meerdere keren moet rijden of bepaalde goederen toch niet kunt transporteren. In de meeste gevallen is de Mercedes 818L Atego echter een uitstekende keuze gebleken. Het is niet voor niets een gewilde optie bij vrachtwagenverhuur! Ook is er een optie tot het huren van een vrachtwagen met Koel en Vries opbouw! Zie onze Mercedes Atego 816

Piet Vogelaar Business-Rent is een van de weinige autoverhuurbedrijven waar u deze vrachtwagen nog vindt. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van deskundig advies. Onze medewerkers kijken graag samen met u wat de beste keuze is voor uw transport en helpen u altijd aan een goede oplossing.

Verhuur bij Piet Vogelaar Business-Rent

Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van een flexibele, betrokken houding, gekwalificeerd personeel en wagens die in topconditie verkeren. Onze huurvoorwaarden zijn bovendien zeer aantrekkelijk, volgens de gestelde BOVAG-normen. Wij zijn dan ook 3-sterren BOVAG-gekwalificeerd, waardoor u mag vertrouwen op de beste kwaliteit. Dat maakt uw rit in een van onze auto’s ongekend prettig!

Wilt u meer weten of direct een vrachtwagen huren? Neem gerust contact met ons op via tel. 0113-220211 of het online formulier. Uiteraard kunt u tevens gewoon eens binnenstappen bij ons in Goes. Wij zijn u graag van dienst.

© Copyright 2020 Piet Vogelaar Business Rent | Disclaimer | BOVAG Verhuurvoorwaarden