BRC Lease

  • Ma - Vr: 08.00 - 17.00
  • Za: 09.00 - 12.00
  • Zon en feestdagen: gesloten

BRC Lease

Na de succesvolle introductie van Business-Rent in 1999 werd ook in 2004 BRC-lease bij Piet Vogelaar in Goes geïntroduceerd. Het nieuwe lease concept geeft de perfecte combinatie van de zekerheid van een leasecontract en de flexibiliteit van autohuur. BRC-Lease is een toonaangevende full-service lease aanbieder en een gewaardeerd partner voor vele nationale bedrijven. Dit succes is vooral toe te schrijven aan de prettige aanbiedingen en eersteklas service tegen voordelige tarieven. Een BRC lease pakket is een leaseconstructie op maat en voldoet volledig aan jouw mobiliteitsvraag.

Uniek maatwerk van BRC Lease

BRC lease levert uniek maatwerk, afgestemd op al je wensen als het gaat om het leasen van auto’s voor korte of middellange termijn. Voordelen van BRC-lease zijn:

  • Geen vaste looptijd
  • Geen verplichting tot het bestellen van een nieuwe auto
  • Occasion lease behoort tot de mogelijkheden
  • Vast bedrag per maand, zodat je weet waar je aan toe bent
  • Altijd vervangend vervoer

 

We bespreken samen de mogelijkheden en stemmen het lease contract volledig op jouw wensen af. Heldere voorwaarden en flexibiliteit kenmerken BRC lease van Piet Vogelaar.

Auto leasen

Als berijder van de auto ben je bij BRC lease verzekerd van een compleet en duidelijk pakket aan diensten. Het is niet alleen de auto, maar ook de bijbehorende service. Bij BRC-lease zijn we gewend om klantgericht en efficiënt te werken. BRC-lease biedt uitkomst bij de vraag naar flexibele mobiliteit voor al je projectmedewerkers. Maar ook de startende ondernemer kan bij ons terecht met zijn of haar vervoersvraag. Of misschien ben je op zoek naar een lease auto voor een nieuwe medewerker? Ter overbrugging kun je in de proefperiode een gebruikte wagen via BRC-lease inzetten. Of heb je de voorkeur voor een nieuwe auto? Wij bieden je een scala aan mogelijkheden en dus maatwerk voor al je zakelijke projecten en medewerkers.

Voor meer informatie neem je vandaag nog contact op met een van onze enthousiaste medewerkers of kom langs op onze locatie in Goes, Zeeland.