Disclaimer

 

Ondanks de zorg die door Piet Vogelaar Auto’s, BusinessRent en BRC Lease, hierna te noemen Piet Vogelaar Auto’s, aan de correcte invoer van gegevens wordt besteed kan Piet Vogelaar Auto’s niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gehouden dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Piet Vogelaar Auto’s is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud en/of juistheid van de informatie.

Bij twijfel of constatering over de onjuistheid van de gegevens adviseren wij u contact op te nemen met Piet Vogelaar Auto’s. Piet Vogelaar Auto’s is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de schade die direct of indirect ontstaat door gebruik van de informatie die u ontleent aan de website.

Op alle op de Piet Vogelaar Auto’s, website aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Piet Vogelaar Auto’s, zal de website zo veel mogelijk beschikbaar stellen, d.w.z. 24 uur per dag 7 dagen per week, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid van de website.

Piet Vogelaar Auto’s behoudt zich het recht voor de website alsmede de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn aan te passen en/of te wijzigen.

Copyright Piet Vogelaar Auto’s, BusinessRent en BRC Lease.