PIET VOGELAAR BUSINESS RENT- AUTOVERHUUR EN LEASE

Bij Piet vogelaar Business rent autoverhuurbedrijf kun je terecht voor een zeer uiteenlopend aanbod van huurauto’s. Business Rent heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een begrip in Zeeland als het gaat om het huren van personenauto’s, personenbusjes, bestel – en vrachtwagens, aanhangers en rolstoelbussen. Al sinds 1999 biedt het autoverhuurbedrijf in Goes kwalitatief hoogstaande service tegen zeer schappelijke prijzen in Zeeland en daarbuiten.

Wagenpark Piet Vogelaar

RUIM AANBOD IN HUURAUTO'S

Bij Business-Rent in Goes vind je huurauto’s in vele soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een zuinige economy auto of een busje waar je tot wel 9 personen in kan vervoeren. Bij ons huur je voor een korte of langere periode en altijd tegen het laagste tarief. Al onze voertuigen zijn van zeer recente bouwjaren waardoor jij altijd verzekerd bent van een hoogwaardige, representatieve en veilige auto.

BUSINESS RENT IS ONDERSCHEIDEND EN FLEXIBEL

Door onze aantrekkelijke huurvoorwaarden en transparantie betreffende tarieven, kiezen veel mensen voor Business-Rent. We leveren niet alleen perfect maatwerk voor een ieder, maar zorgen ook dat je nooit teveel betaalt. Business-rent is een 3 sterren BOVAG gekwalificeerd
autoverhuurbedrijf. Wij leveren jou klasse vervoer tegen de meest actuele BOVAG voorwaarden. Naast reguliere autoverhuur biedt Piet Vogelaar Business-Rent ook maatwerk in lease auto’s met BRC-lease.

EERSTE KLAS AUTOVERHUURBEDRIJF

Onze drijfveer is om de komende jaren blijvend te investeren in kwaliteit en service. Daarbij staat de klant altijd centraal als inspiratie. Onze gepassioneerde en enthousiaste medewerkers geven je graag het juiste advies, zodat jij met de meest passende auto de weg op kan. Informeer vandaag nog naar de uiteenlopende mogelijkheden van Business Rent. Je kunt ons telefonisch bereiken of kom langs op onze locatie in Goes, Zeeland. De koffie staat klaar! Vergeet je niet onze verassende aanbiedingen in de gaten te houden? Vraag wel altijd even naar de voorwaarden.

© Copyright 2020 Piet Vogelaar Business Rent | Disclaimer | BOVAG Verhuurvoorwaarden